Fii scenarista vieţii tale

Încă din copilărie ascultăm poveşti, ne plac, credem în ele, iar apoi le creăm pe ale noastre. 

Jucăm roluri la serbări, pe scena scolii. Mai târziu, fiecare dintre noi avem diferite roluri în vieţile noastre, atât la job, cât şi acasă.

Viaţa noastră este o piesă reală de teatru şi noi toţi suntem actorii propriei noastre vieţi.

Diferenţa majoră dintre cele două momente, este faptul că în copilărie jucăm un rol, pe care îl repetăm, îl învăţăm şi îl recităm, conştienţi fiind de rolul nostru în serbare, pe când în viaţa adultă jucăm diverse roluri şi jocuri psihologice de care habar n-avem că le jucăm, nu suntem conştienţi nici de roluri, nici de jocuri, nici de cum intrăm în ele, de ce o facem, singurul lucru pe care îl conştientizăm este finalul trist, frustrant, gustul amar cu care rămânem, după căderea cortinei.

Ca în orice poveste, există personaje pozitive şi personaje negative, situaţii fericite, momente calme dar şi situaţii tensionate. Câteodată suntem actori într-o comedie, altă dată intr-o adevărată dramă, fără să realizăm cum şi în ce fel am ajuns în acea situaţie.

Câte discuţii nu denaturează în certuri fără să ne dăm seama, iar când se termină, pe lângă gustul amar, ne întrebăm cum am ajuns iar în situaţia de a suferi, de a ne simţi victime?

De ce oare întâlnim mereu şi mereu personaje de genul acesta?

Cu siguranţă joci şi tu unul sau mai multe dintre aceste roluri pe scena vieţii tale.

TU ŞTII CE ROL JOCI ?
ŞTII CARE SUNT IMPLICAŢIILE ÎN RELAŢIILE PE CARE LE AI ?

Cu siguranţă îţi doreşti o viaţă mai fericită, mai împlinită, relaţii frumoase, calme şi calde cu cei din jur.

Dacă te-ai săturat de conflictele din viaţa ta, dacă te-ai săturat să atragi numai personaje aparent neajutorate sau care se aşteaptă să le ajuţi, dacă te simţi victima celor din jur, dacă te simţi neînţeleasă, persecutată şi veşnic criticată, atunci acest workshop este pentru tine.

Vei descoperi ce rol joci în viaţa ta, care sunt efectele acestui rol, de ce ajungi să trăieşti mereu aceleaşi situaţii dureroase şi frustrante şi cel mai important, cum să ieşi din acest rol care te dezavantajează şi te împiedică să fii cu adevărat fericită şi împlinită. 

Pentru că doar atunci când ştii cu adevărat ce se întâmpla în viaţa ta, când îţi conştientizezi ce anume ai de schimbat şi îmbunătăţit, vei putea deveni cu adevărat scenaristul vieţii tale, nu te vei mai lăsa angrenată în alte jocuri, şi îţi vei alege singură, asumat, rolul în care vrei să trăieşti.

Totul interactiv şi cu exerciţii practice, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Cine sunt eu?
Sunt Bianca, femeie, mamă, soţie, fiică, soră.
Sunt master coach, trainer, absolventă a diverse programe de dezvoltare personală, membru fondator al Master Trainer Institute, sunt Om ca şi Tine, care iubeşte frumosul, Oamenii, tot ceea ce ţine de cunoaşterea fiinţei umane şi care şi-a descoperit menirea, aceea de a-i îndruma şi pe alţii să-şi pună întrebări, să caute şi să găsească răspunsuri, vis a vis de interiorul lor.

Investiţia ta este de 150 ron şi DA este o investiţie, în propria persoană, o investiţie care îşi va arăta roadele, imediat şi pe tot parcursul vieţii tale.

Având în vedere că este un workshop interactiv, cu multă practică, numărul de locuri este limitat.

Pentru detalii suplimentare şi rezervări locuri, ne auzim la 0744908161.

Un răspuns nu vine fără o întrebare.

PRIZONIERA PROPRIULUI ROL sau SCENARISTA VIEŢII TALE ?

Testimoniale

Foarte tare workshop-ul de astăzi! Interactiv, informația bine sintetizată, atmosfera placută, oameni frumoși și pe deasupra cu CONȘTIENTIZĂRI! Mulțumesc Bianca, că ne împărtășești învățături valoroase!

Alexandra Florea

O zi câștigată alături de doamne deosebite, femei care se iubesc și care au înțeles importanța și menirea lor în această viață! Mulțumim Pescaru Bianca Florentina pentru șansa de a învăța lucruri minunate!!! Mă bucur că am cunoscut aceste sentimente!

Livia Gebaila

Felicitări, Bianca!

Anca Gheorgiu

Păcat că sunt așa departe…

Corina Popovici

Mulțumim frumos Bianca pentru că ne-ai reamintit că nu e nimic întâmplător în viață și că ne ajuți să ne descoperim pe noi înșine! Mulțumesc și fetelor pentru experiența frumoasă de astăzi și cine știe poate pentru prieteniile frumoase din viitor!

Camelia Mihăilă

Mereu suntem tentați să credem că “noi le știm pe toate” însă, apar momente în viață când, realizăm că “pe asta nu o știm” și ne bucurăm că am mai învățat ceva. Despre asta a fost vorba, astăzi în workshop-ul Biancăi. Mulțumim, Bianca pentru o lecție de viață!

Mihaela Păsărin

O duminică în care am câștigat “plus valoare”. Mulțumim!

Ramona Herme