Spune pe Bune

Încă de la primul modul al şcolii de coaching, am înţeles un lucru foarte important: ceea ce eu credeam că înseamnă comunicare eficientă , nu era nici pe departe aşa, că ” a comunica” nu înseamnă doar ” a vorbi”, că pentru a te face înţeles trebuie să ştii cum să comunici asertiv, cum să creezi relaţie cu persoana din faţa ta. 

Din păcate, mulţi dintre noi nu prea ştim să comunicăm. Nu am fost învăţaţi, nu am primit un exemplu de acasă şi nu vedem prea des în jurul nostru oameni care ştiu să comunice aşa cum ar trebui.

Fiecare dintre noi avem anumite limite în raport cu ceilalţi.

Este important să-ţi cunoşti aceste limite şi să le comunici.

Nu poţi multumi pe toata lumea.

Ai dreptul sa spui NU solicitărilor celorlalţi, oricând simţi că limitele îţi sunt depăşite.

Fără comunicare asertivă nu vom reuşi să transmitem cu adevărat ceea ce este în noi. Nu vom reuşi să ne deschidem, iar partenerul de conversaţie nu va şti tot ce ne dorim să transmitem.

Foarte multe din problemele noastre zilnice nu ar mai exista, dacă am şti cum să integram asertivitatea în vieţile noastre.Aceia dintre noi care reuşesc să comunice asertiv, au mai puţine conflicte, mai puţin stres,sunt mai fericiţi,pentru că reuşesc să construiască relaţii sănătoase, bazate pe respect, sinceritate şi sprijin reciproc, obţinând astfel atingerea multor obiective personale şi profesionale.

La tine cum stau lucrurile?
Îti e greu să spui nu?
Ai des conflicte cu cei din jur?
Te simţi frustrată pentru că nevoile, drepturile, opiniile sau sentimentele tale nu sunt respectate de cei cu care relaţionezi?
Nu ştii sa-ţi exprimi gândurile si emoţiile negative într-un mod controlat şi sănătos?
Nu ai curajul să spui ce simţi?
Ai dori să ştii sa comunici mai bine, dar nu ştii cum să o faci?

Dacă ai nevoie ca situaţia ta să se îmbunătăţească, te invit să participi la workshopul meu “Spune pe Bune”. Vei învaţa cum să-ţi cunoşti valoarea personală şi drepturile tale şi cum sa-ţi creezi relaţii sănătoase cu cei din jurul tău, bazate pe sinceritate, asertivitate şi respect reciproc. Totul interactiv şi cu exerciţii practice, intr-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Cine sunt eu?
Sunt Bianca, femeie, mamă, soţie, fiică, soră…sunt coach, trainer, absolventă a diverse programe de dezvoltare personală, membru fondator al Master Trainers Institute,sunt Om ca şi Tine, care iubeşte frumosul, Oamenii, tot ceea ce ţine de cunoaşterea fiinţei umane şi care şi a descoperit menirea, aceea de a-i îndruma şi pe alţii să-şi pună întrebări, să caute şi să găsească răspunsuri vis a vis de interiorul lor.

Investiţia ta este de 150 ron şi DA este o investiţie, în propria persoană, o investiţie care îşi va arăta roadele, imediat şi pe tot parcursul vieţii tale.

Având în vedere că este un workshop interactiv, cu multă practică, numărul de locuri este limitat.

Pentru detalii suplimentare si rezervări locuri, ne auzim la 0744908161.


Un răspuns nu vine fără o întrebare.

TU eşti ceea ce simţi şi ceea ce gândeşti în orice clipă a vieţii tale?

Testimoniale

Felicitări, Bianca Pescaru! Pentru mine a însemnat plusvaloare.

Alice Vlăsceanu

Astăzi am avut deosebita plăcere să particip la un eveniment, fiind invitată de Bianca Pescaru. Țin să îi mulțumesc pe această cale pentru invitație și pentru dăruirea de care a dat dovadă, încercând să transmită mai departe informații atât de utile despre comunicarea asertivă. Și da, o să încerc să “Fiu ceea ce simt și ceea ce gândesc în orice clipă a vieții mele”.

Royal Flower

Mulțumesc! A fost la superlativ totul. Felicitări!

Ramona Herme

FELICITĂRI! Workshopul la care am participat a fost foarte util pentru mine. Am învățat cum să mă comport în anumite situații dificile și ce este mai important să mă apreciez și pe mine. Mulțumesc, Bianca Pescaru

Monica Arsene

Felicitări, Bianca Pescaru! Iubești ceea ce faci și se vede în munca ta. Am să particip cu tot dragul și la următoarele workshop uri pe care le vei susține. Te pup și te îmbrățișez!

Daniela Frincu

Subscriu, felicitări, Bianca! Mulțumesc pentru un început de duminică atât de frumos, ce aduce totodată noi ‘provocări’.

Luiza