Tu cu tine, despre tine

Vine un moment in viaţa fiecăruia dintre noi, când începem sa ne punem întrebări vis a vis de propria persoană: cine sunt? cum sunt? ce calităţi am? de ce fac, ceea ce fac? ce nevoi si aspiraţii am? care este misiunea mea pe acest pământ? 

Acest moment este momentul T zero al existenţei noastre, momentul în care începem cea mai frumoasă câlâtorie dintre toate care există şi anume, Călătoria către Sinele nostru.

Autocunoşterea înseamnă a şti cine suntem, ce vrem sau ce putem.

Atunci când nu avem o imagine clară despre cine suntem, despre ce are cu adevărat importanţă, despre rezultatele pe care vrem sa le obţinem, atunci ne vom lăsa foarte uşor distraşi, vom pluti ca o barcă in derivă, fără cârmă si fără căpitan.

Cu toţii jucăm diverse roluri in viaţa noastră, suntem părinţi, angajaţi, antreprenori, soţi, copii, fraţi şi lista poate continua…Dar când se lasă seara şi dai jos toate aceste roluri, când ramâi singur cu tine, cu ce rămâi? Ce te defineşte? Iţi cunoşti dorinţele? Iţi cunoşti nevoile? Iţi cunoşti plăcerile? Punctele tari? Dar pe cele mai “puţin reuşite”?

Cu alte cuvinte, te cunoşti pe tine, dezvelit de orice înveliş exterior “impus”?

Dacă nu ai răspunsuri la oricare dintre aceste întrebări, atunci acest workshop este pentru tine. Vom explora şi înţelege împreună, într-o atmosferă caldă, prietenoasă, interactivă, cu foarte multă practică, noţiuni legate de mediul în care acţionăm, comportamentele pe care le avem, abilităţile noastre, credinţele care ne ajută sau ne împiedică, valorile proprii, identitatea noastră şi scopul nostru pe acest pamânt.

Cine sunt eu?
Sunt Bianca, femeie, mamă, soţie, fiica, soră…sunt coach, trainer, absolventă a diverse programe de dezvoltare personala ,membru fondator al Master Trainers Institute, sunt un Om ca şi Tine, care iubeşte frumosul, Oamenii, tot ceea ce ţine de cunoaşterea fiinţei umane şi care şi a descoperit Menirea, aceea de a-i îndruma şi pe altii să-şi pună întrebari, să caute şi să găsească răspunsuri vis a vis de interiorul lor.

Investiţia ta este de 150 ron si DA este o investiţie, în propria persoană, o investiţie care îşi va arăta roadele, imediat şi pe tot parcursul vieţii tale.

Pentru acelea dintre voi, care doresc sa vina împreună cu două prietene, cea de-a treia beneficiază de intrare gratuită.

Având în vedere că este un workshop interactiv, cu multă practică, numărul de locuri este limitat.

Pentru detalii suplimentare şi rezervări locuri, ne auzim la 0744908161.

Un răspuns nu vine fără o întrebare.

Tu iţi controlezi viaţa sau viaţa te controlează pe tine?

Testimoniale

Felicitări, Verișoară dragă!!! Ești un exemplu demn de urmat! Am plecat de la curs cu un bagaj de conștientizări la care am de lucrat! Mulțumesc! Good job!

Alexandra Florea

Felicitări, Bianca! Mulțumesc pentru un început de duminică atât de frumos, ce aduce totodată noi ‘provocări’.

Luiza

Succes, eu o să fiu lângă tine, așa cum TU ai fost lângă mine, când mi-a fost cel mai greu. Mulțumesc din inimă! ❤️

Ramona Herme

Cea mai reușită reinventare! Ești un exemplu de urmat! Draga mea prietenă, îți doresc să-ți împlinești visul! Mult succes în noul drum! Reusită maximă! Astăzi a fost superb… ai toate calitățile/abilitățile necesare de lucru cu oamenii, ți se potrivește profesia trainer/coach de minune iar experiența și reinventarea ta este asul din mâneca/dovadă că se poate schimbă viață, dacă vrei, iar fericirea că este într-adevăr o alegere.

Diana Dejmaru

Încă o dată felicitări pentru tot ceea ce faci și dorești să faci în continuare…m-am simțit minunat astăzi…go girl…

Iulia Staicu

Felicitări! Mult succes în continuare! Mulțumesc pentru ziua de azi!

Denisa Evans

Felicitări, Bianca! Ești minunată pentru tot ceea ce faci, iar această postură ți se potrivește perfect. Mulțumim pentru ziua de azi, pentru tot ce am învățat despre mine. Am petrecut ore prețioase alături de voi! Vă îmbrățisez!

Cristina Alexandra Dumitriu

Felicitări, Bianca! Ai fost la cote înalte și…e doar începutul acestei călătorii minunate:)

Alina Casandra

Felicitări și la cât mai multe workshop-uri! Fiecare om are menirea lui pe pământ, important e să o descoperi….tu ai reușit!

Livia Gebaila

Au fost momente prețioase cu mine, despre mine, cu tine, Bianca! Îți doresc un parcurs cu reușite, pe măsura dăruirii și determinării tale!

Mihaela Păsărin

Pentru că atunci când emani energie pozitivă, pașii către succes sunt siguri.

Anca Popescu