Urmează-ţi Visele, transformă-ţi VIAŢA

Te invit la un exerciţiu de imaginaţie..

Imaginează-ţi că într-un an de acum înainte, priveşti în urmă, la ziua de azi…anul 2018 s-a scurs, tu n-ai avut obiective concrete, n-ai avut un plan bine gândit si conturat, sau dorinţele şi visurile tale, au fost prea mici, pentru că încă nu ai invăţat că-ţi poţi dori orice de la viaţă… Încă un an din viaţa ta, ai trăit pe pilot automat, la întâmplare….

Cum ţi se pare acest “tablou”?
Îţi place ce vezi în el?
Eşti multumită de ceea ce ai realizat?
Ce simţi în legătură cu asta?
Ce crezi că ţi-ai fi dorit să fi făcut acum?

Începutul de an este cea mai bună perioadă în care să apăsăm butonul de resetare şi să decidem care sunt schimbările şi îmbunătăţirile pe care ni le dorim pentru propria viaţă.

Însă, între a spune că ne dorim o schimbare şi a face la propriu o schimbare, este o distanţă mare.

Este diferenţa impusă de propriile noastre obişnuinţe.

“Merge şi aşa” este modelul lumii înconjurătoare..

TU CE-ŢI DOREŞTI CU ADEVĂRAT ÎN ACEST AN?

Suntem meniţi să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Cu toţii avem calea deschisă către transformare, către evoluţie..
Cu toţii putem radia de sănătate, energie, vitalitate şi bună dispoziţie…

Transformarea este o alegere.

Evoluţia este o alegere.

2018 a început şi cu toţii avem în faţă aceeaşi posibilă schimbare, de a alege o viaţă mai bună, mai împlinită, mai fericită…

Ca să fii fericit, trebuie să te trezeşti dimineaţa şi să ştii clar ce ai de făcut, ca să vezi care ţi-e progresul.

Dacă nu ai obiective şi visuri, întreaga ta viaţă e ca o plutire în derivă, alergi ca o găină cu capul tăiat, fără să ştii pe ce lume trăieşti.

Diferenţa dintre oamenii de succes şi ceilalţi, este că primii îşi aleg obiective, au aspiraţii, “pun osul la treabă”, pentru a-şi le îndeplini.

Din păcate, marea majoritate a oamenilor îşi trăiesc viaţa la întîmplare, nu au obiective concrete, visuri, dorinţe, idealuri.

Dacă oamenii ar înţelege cât de util este să-şi aleagă obiective, cât de important este ca fiecare zi a vieţii lor să nu o irosească traind-o la întâmplare, vieţile lor ar arăta cu siguranţă altfel, mult mai împlinite şi mai fericite.

Dacă te simţi dusă de val şi deşi munceşti mult nu reuşeşti să “culegi roadele” efortului depus de tine, poate că motivul acestei situaţii este faptul că nu ai obiective, nu ştii ce vrei de la viaţa ta, trăieşti din inerţie.
Dacă trăieşti în continuare la fel cum ai trăit şi până acum, ce şanse ai ca noul an să fie diferit?

Dacă ai nevoie ca situaţia ta să se îmbunătăţească, dacă vrei să-ţi alegi OBIECTIVE MĂREŢE, dacă iţi doreşti să faci din acest an, CEL MAI BUN AN AL VIEŢII TALE, atunci acest workshop este pentru tine.
Vei învăţa cum să visezi, să-ţi planifici şi să-ţi construieşti pas cu pas, realitatea ta înconjurătoare.Totul interactiv şi cu exerciţii practice, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Cine sunt eu?
Sunt Bianca, femeie, mamă, soţie, fiică, soră..
Sunt coach, trainer, absolventă a diverse programe de dezvoltare personală, membru fondator al Master Trainer Institute, sunt Om ca şi Tine, care iubeşte frumosul, Oamenii, tot ceea ce ţine de cunoaşterea fiinţei umane şi care şi-a descoperit menirea, aceea de a-i îndruma şi pe alţii să-şi pună întrebări, să caute şi să găsească răspunsuri, vis a vis de interiorul lor.

Investiţia ta este de 150 ron şi DA este o investiţie, în propria persoană, o investiţie care îşi va arăta roadele, imediat şi pe tot parcursul vieţii tale.

Având în vedere că este un workshop interactiv, cu multă practică, numărul de locuri este limitat.

Pentru detalii suplimentare şi rezervări locuri, ne auzim la 0744908161.

Un răspuns nu vine fără o întrebare.

Vrei o viaţă extraordinară? Şi eu la fel.

De ce să nu înceapă ACUM, AZI, ANUL ACESTA?

DACĂ NU ACUM, ATUNCI CÂND?

Testimoniale

A fost minunat! Mulțumim, Pescaru Bianca Florentina, și să te bucuri de succes!

Mirela Pavaloiu

Mulțumesc Pescaru Bianca Florentina, Mult succes!

Inna Alex

Excelentă alegere ptr începutul de an !!! Excelentă expunere !! Excelență la superlativ !! Doamne de Excepție ! LY Dear!

Mary Neducin

O zi minunată cu doamne minunate! Asta numesc eu timp de calitate. Felicitări, Pescaru Bianca Florentina! Faci lucruri deosebite, cu o mare dăruire!

Mihaela Păsărin

Mulțumesc, Pescaru Bianca Florentina! Mi-a făcut o reală plăcere compania doamnelor, iar modul în care tu ai susținut workshop-ul a fost unul stimulator pentru mine.

Alice Vlăsceanu

A fost și m-am simtit minunat!!! Succes în continuare Pescaru Bianca Florentina!

Livia Gebaila