Mai sunt 13 zile până la Crăciun.

În fiecare an, scenariul se repetă cu o precizie uimitoare. Oraşul a început să forfotească. Tot mai mulţi oameni au început să se agite, în cursa contra cronometru a cumpăraturilor. Deja se taie porcii, se fac cârnaţii,tobele şi celelalte bunătăţi specifice. Facem curat în case, împodobim brazii, străzile, mii de beculeţe se aprind multicolore. Cumpăram cadouri pentru cei dragi, pentru familie, prieteni, cunoscuţi. Ne alegem ţinutele la fel de noi şi strălucitoare. Ne pregătim cum se cuvine pentru sărbătoarea naşterii Domnului Iisus. 

Oare cum ar fi dacă toţi acesţi oameni, care fac atâtea pregătiri, care “aleargă” după atâtea cadouri, cumpărături, bunătăţi, s-ar opri o clipă sau poate mai mult şi asupra sufletelor lor? 

Oare cum ar fi ca măcar acum, în prag de mare sărbătoare, să-şi facă curaţenie şi în suflete, în gânduri, în dorinţe, aşa cum îşi împrospătează casele? 

Oare cum ar fi să avem cu toţii un moment de sinceritate deplină cu noi înşine, vis a vis de faptele noastre, de vorbele noastre, de intenţiile noastre? 

Sfârşitul de an vine şi cu analize, bilanţuri,socoteli.

Oare cum ar fi ca pe lângă analize financiare, de proiecte, de obiective palpabile împlinite, ne-am face şi bilanţul sufletului,al faptelor, al vorbelor?

Pentru că oricât de măreţe ne-ar fi obiectivele, oricât de mari realizarile, nu reprezintă nimic fără să fi fost buni, altruişti, smeriţi, respectuoşi, înţelegători unii cu alţii….

Cred cu tărie că asta este ceea ce contează cu adevarat. Nu maşina sau casa pe care am reuşit să le cumpărăm, nu vacanţele pe care le-am bifat, nu numărul de like-uri strânse pe reţelele de socializare, ci calitatea umană de care am dat dovadă.

Cred cu tărie că oamenii ar fi mult mai fericiţi şi împliniţi dacă ar fi mai smeriţi, mai buni, mai altruişti, dacă goana aceasta nebună după “a avea”, ar fi detronată de preocuparea constantă de “a fi”…. Crăciunul este asociat cu puritatea zăpezii. Dar este asociat şi cu puritatea sufletului?

Am creat Comunitatea femeilor care se iubesc din dorinţa de a forma o comunitate de femei inteligente, cu suflet frumos, pasionate de dezvoltare personală, care doresc sa interacţioneze între ele, să se sprijine şi inspire reciproc, în această călătorie spre cea mai bună variantă a lor. Ești o femeie care se iubește? Sau îți dorești să te iubești mai mult? Vino și tu în grupul nostru, cu siguranță vei afla lucruri interesante și vei cunoaște femei cu aceleași dorințe și idealuri:https://www.facebook.com/groups/841758652669169/