Călătoria către TINE

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele pentru care faci ceea ce faci?

Te-ai întrebat vreodată care este acea forţă nevăzută, din interiorul tău, care îţi defineşte acţiunile, alegerile, emoţiile, VIAŢA?

Te-ai întrebat vreodată DE CE unii oameni sunt împliniţi, fericiţi, iar alţii sunt veşnic în suferinţă, în cautări haotice, fără a avea cine ştie ce rezultate?

OARE CE ANUME FACE DIFERENŢA ÎN VIEŢILE NOASTRE?

Cea mai mare dorinţă a noastră, a tuturor, este fericirea.

Cu toţii avem căutări, încercări, facem acţiuni, conform unor tipare comportamentale.

Dar ce se află în spatele oricărei acţiuni ale noastre?

Ce anume ne ghidează către alegerile noastre?

De ce avem probleme, conflicte, anumite comportamente?

Cu siguranţă suntem mai mult decât ceea ce gândim şi credem despre noi.

“Suntem cu toţii conduşi de nevoia de a împlini şase nevoi umane de bază. Aceste şase nevoi umane, nu sunt doar dorinţe, nu sunt ceva ce VREM. Sunt nevoi profunde care există în fiecare dintre noi şi care servesc ca fundament pentru fiecare alegere pe care o facem”. Anthony Robbins

Toate lucrurile bune, profunde şi durabile în vieţile noastre, încep cu NOI, cu dezvoltarea noastră, cu evoluţia noastră ca fiinţe umane.

Încep cu cea mai frumoasă călătorie din toate câte există, CĂLĂTORIA CATRE NOI înşine, către interiorul nostru, către cele mai adânci şi profunde nevoi ale nostre.

Cei mai mulţi dintre noi, trăim într-o lume a reacţiei la şi către exterior, fără a ne acorda răgazul de timp necesar pentru a privi şi în interiorul nostru, pentru a ne descoperi şi analiza reacţiile, emoţiile, comportamentele, NEVOILE.

Cu toţii avem nevoi şi ne dorim ca acestea să fie satisfăcute.

Dar ştim care sunt NEVOILE NOASTRE REALE?

Orice atitudine a noastră şi a celor din jur, orice acţiune, are la bază una sau mai multe nevoi umane.

Toate comportamentele negative au la bază nesatisfacerea a cel puţin două nevoi umane.

Relaţiile defectuoase, conflictele interioare dar şi cele exterioare, suferinţa, frustrarea, stările şi emoţiile negative, toate au legătură cu nesatisfacerea nevoilor noastre.

Tocmai de aceea este foarte important să ne aflăm nevoile, să fim conştienţi de ele.

Acest workshop oferă posibilitatea celor interesaţi să descopere şi să înţeleagă care sunt nevoile lor de bază, cum să le identifice în fiecare situaţie în parte , cum să ţină cont de ele şi cum să le satisfacă.

Vom explora felul în care vă satisfaceţi nevoile în viaţa personală şi profesională şi veţi înţelege CUM vă influenţează alegerile pe care le faceţi.

La finalul workshopului veţi şti pe care dintre cele şase nevoi aveţi tendinţa de a vă concentra, care sunt modalităţile prin care vă satisfaceţi fiecare nevoie şi cum puteţi să vă satisfaceţi mai bine şi mai echilibrat nevoile voastre cele mai importante.

Pentru a fi la cârma vieţii voastre este absolut necesar să ştiţi să raspundeţi celor şase nevoi fundamentale.

Făcând acest lucru veţi afla lucruri ESENŢIALE DESPRE VOI, veţi reduce suferinţa, situaţiile frustrante şi conflictuale din vieţile voastre şi veţi înţelege DE CE faceţi ceea ce faceţi.

La tine cum stau lucrurile?
Îţi cunoşti nevoile?
Ştii cum să le identifici în fiecare situaţie pe care o trăieşti?
Ştii cum să ţi le satisfaci într-un mod echilibrat?
Acţionezi ţinând cont de ele?
Dar la cei apropiaţi ţie, le identifici uşor?

Dacă doreşti să îmbunătăţeşti situaţia, te aştept cu drag, la acest workshop, GRATUIT, conceput special pentru cei ca şi tine, care îşi doresc să afle lucruri importante despre ei, despre interiorul lor, despre viaţa lor.

Vor fi 4 ore de workshop interactiv, cu multe exerciţii practice, totul într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Cine sunt eu?
Sunt Bianca, femeie, mamă, soţie, fiică, soră.
Sunt master coach acreditat, trainer, absolventă a diverse programe de dezvoltare personală, membru fondator al Master Trainer Institute, sunt Om ca şi Tine, care iubeşte frumosul, Oamenii, tot ceea ce ţine de cunoaşterea fiinţei umane şi care şi-a descoperit menirea, aceea de a-i îndruma şi pe alţii să-şi pună întrebări, să caute şi să gasească răspunsuri, vis a vis de interiorul lor.

Având în vedere că este un workshop interactiv, cu multă practică, numărul de locuri este limitat.

Pentru detalii suplimentare şi rezervări locuri, ne auzim la 0744908161.

“Călătoria celor o mie de mile începe cu un singur pas”.
Lao Tzu

Călătoria către TINE a început?

Testimoniale

Oameni noi, oameni frumosi. 😀 In ultimul timp sunt norocoasa sa ma gasesc in grupuri de unde am ce invata si in care pot creste. Felicitari Bianca Pescaru! A fost un workshop reusit de la care am plecat cu cateva mici “aha-uri” pe care sa le folosesc acasa. La cat mai multe astfel de evenimente! 🙂

Alina Militaru

Multumesc Bi. Am aflat care imi sunt nevoile mele cele mai importanta in momentul de fata si acum stiu in ce directie ma indrept. Succes si felicitari! Ai fost mirabolanta!

Paul-Octavian Voinescu

Multumim Bianca pentru ca ne ajuti sa “deschidem” ochii catre noi! O zi formidabila! Mult succes si asteptam si urmatoarele workshopuri!

Cristina Alexandra Dumitriu

Felicitari pt workshop Bianca si multumesc tuturor pt impartasirea experientelor si constientizarilor care vor fi cu siguranta de ajutor tuturor participantilor!

Camelia Mihăilă

Multumiri Bianca, neasteptat de util acest seminar! Felicitari pentru ceea ce faci!

Cornelia Scurtu

Felicitari pentru workshop. A fost o atmosfera minunata. Multumesc pentru tot ceea ce ne-ai impartasit! Mult succes pe noul drum.

Roxana Mihaela Tantana

Siguranta si importanta, Iubire si diversitate, crestere si contributie, Sase nevoi bine descoperite! Multumim Bianca pentru contributia ta!

Alexandra Florea

Succes in ceea ce iti propui! Multumim pentru dezvaluiri!

Ramona Musatescu

Multumim Bianca Pescaru! A fost minunat.

Daniela Vasile