Testimoniale

Ma bucur ca am cunoscut-o pe Bianca si ca am descoperit o compatibilitate intre noi doua. Asta m-a ajutat si ma ajuta in continuare sa devin cea mai buna varianta a mea si sa raman autentica asa cum am fost mereu ( diferenta e ca impreuna cu ea am invatat sa fiu la fel de sincera dar fara sa ii ranesc pe altii). Multumesc din suflet Bianca pentru tot ce am aflat despre mine si pentru evolutia mea pe toate planurile!

Camelia Mihăilă

O tema care mi-a mers din plin la suflet, abordata intr-o maniera emotionanta. Astept cu nerabdare urmatoarea tema. Multumesc, Bianca!

Alice Vlăsceanu

Experienta de lucru cu Bianca mi-a lansat niste puncte de cercetare ale sufletului pe termen lung. Sunt recunoscatoare ca am avut sansa sa o cunosc, pentru ca trateaza omul din fata cu mult profesionalism si blandete, il asculta si il directioneaza catre propriile resurse. In urma sesiunilor cu Bianca am realizat 3 pasi de urmat: gandire / prezenta constienta, timp dedicat cu sine zi de zi – auto-observator si integrare constanta a conceptelor descoperite la final de zi, identificarea propriilor emotii, descrierea lor si lucrul din nou constient cu fiecare in parte in functie de contextul in care se manifesta. Multumesc pentru ce mi-ai oferit!

Daniela Cristea

Multumesc Bianca pt emotiile traite impreuna astazi, m-au facut sa ma descopar mai bine, m-au incarcat de energie pozitiva, astept cu nerabdare noi experiente. Felicitari!

Leni Varsami