Pentru mine fericirea nu este un concept, este o stare, este conectarea cea mai profundă cu eul meu, cu interiorul meu, cu valorile mele cele mai importante.

Am trăi mulţi ani pe pilot automat, fără să ştiu prea multe lucruri despre mine, despre interiorul meu, despre ceea ce sunt cu adevărat, despre care sunt valorile mele cele mai de preţ.

În momentul în care am început scoala de coaching am început cea mai frumoasă şi mai minunată călătorie care există şi anume, călătoria către mine…

Nimic nu mi-a adus mai multă bucurie şi fericire decât propria descoperire, cunoaşterea celor mai profunde şi mai fine lucruri despre fiinţa mea, despre viaţa şi sufletul meu. Din acel moment, pentru mine fericirea si bucuria au alte sensuri şi tot ce fac vis a vis de profesia mea, o fac cu atâta drag şi entuziasm, iar când văd şi rezultatele muncii mele, când observ schimbările în bine şi evoluţia clienţilor mei, fericirea mea este imensă…

Ce poate fi mai minunat decât să faci ceea ce-ţi place cel mai mult, cu multa bucurie şi dăruire şi să poţi fii partaşă la evoluţia şi fericirea semenilor tăi?

ASTA ESTE PENTRU MINE FERICIREA SUPREMĂ.

La voi cum stau lucrurile?

Cum definiţi fericirea?

Ce înseamnă pentru voi?

Ce anume vă face fericite?

Ce faceţi zi de zi pentru a fi fericite?

De ce şi de cine depinde fericirea voastră?

Ce schimbări ar trebui să faceţi pentru a fi mai fericite?

Aştept cu nerăbdare să-mi scrieţi.

Vă urez cu mult drag, să vă definiţi fericirea şi zi de zi, minut după minut, să lucraţi la fericirea voastră, pentru că venim pe pământ cu unicul scop de a fi fericite!!!

Bianca Pescaru-Life&Business Coach

“Sinele, este Viaţă, Iubire, acel Ceva Magnific din centrul fiinţei tale.

Sinele nu cunoaşte limitările impuse de spaţiu-timp, la fel cum nu cunoaşte tot ce înseamnă griji, temeri, sau credinţe în viaţa ta.

Acel Ceva nu te priveşte ca pe o fiinţă bipedă de pe suprafaţa celei de a treia planete a unui mic soare

de la marginea unei micuţe galaxii dintr-un univers neînsemnat, înghesuit, pentru o clipită, între miliarde şi miliarde de alte universuri.

Acel Ceva te vede pe tine oglindindu-I propria imagine şi îţi oferă libertatea totală de a face tot ce doreşti, în afară să mori”.

R. Bach, Indrumar pentru Mesia