DESPRE COACHING, CU DRAGOSTE !!!

Mâine începe săptămâna internaţională a coaching-ului. În această perioadă, coach-ii profesionişti din întreaga lume celebrează acestă profesie participând la tot felul de evenimente, cu scopul educării şi informării publicului larg despre această minunată profesie.

Mă alătur şi eu cu drag, acestui demers şi ofer cu titlu GRATUIT, 5 pachete a câte 3 şedinţe de coaching, acelora dintre voi care doresc să-şi îndeplinească un obiectiv, să-şi depăşească o situaţie dureroasă, să-şi găsească soluţii pentru diferite probleme sau pur şi simplu, care vor să vadă şi să simtă concret, practic, care-i treaba cu coachingul.

În momentul de faţă, la nivel mondial, coachingul este considerat cea mai completă metodă de dezvoltare personală şi profesională.

Conceptul de coaching a apărut acum mai mult de o jumătate de secol în SUA şi este în ultimii 15 ani într-o creştere fantastică.

DE CE?

Pentru că are rezultate excelente în toate domeniile: de la mediul de business la viaţa intimă, de la parenting la lidership, de la setarea obiectivelor până la renunţarea la obiceiuri proaste, sau depăşirea provocărilor şi situaţiilor dureroase din viaţa personală.

De la probleme mici până la cele de viaţă şi de moarte, coachingul te ajută  să-ţi găseşti propriile soluţii, să înţelegi, să iei decizii ferme şi mai ales să acţionezi.

SINGURA CONDIŢIE ESTE SĂ VREI CU ADEVĂRAT SĂ TE SCHIMBI ÎN BINE, SĂ EVOLUEZI.

RELAŢIA CEA MAI IMPORTANTĂ ESTE ACEEA PE CARE O AVEM CU NOI ÎNŞINE.

Un proces de coaching te ajută să te cunoşti mai bine, să-ţi descoperi abilităţile, să recunoşti obstacolele şi să faci un plan de acţiune concret, pentru a-ţi atinge obiectivele, pentru a reuşi să trăieşti viaţa PE CARE O DOREŞTI.

Coach-ul, cu ajutorul unor întrebări, tehnici şi instrumente, te însoţeşte să muţi “starea mentală orientată pe problemă/blocaj”, către “starea mentală orientată către soluţie”.

Ce poţi obţine cu ajutorul procesului de coaching?

-creşterea nivelului de autocunoaştere

-conştientizări

-privirea situaţiei din alte perspective

-accesarea unor resurse din prezent şi utilizarea lor cât mai eficient

-claritate în luarea unor decizii de carieră sau de viaţă

-ameliorarea barierelor psihologice- temeri, lipsă de încredere, auto-critică

-depăşirea cu succes a unor perioade dureroase

-ieşirea din zona de confort, treapta de temelie pentru creştere şi evoluţie

-îmbunătăţirea performanţei în orice domeniu

-O VIAŢA MAI BUNĂ, MAI ÎMPLINITĂ, MAI FERICITĂ.

Personal, am început şcoala de coaching într-o perioadă de intense căutări ale unor răspunsuri, idei, soluţii, pentru ceea ce mă preocupa în viaţa mea.

Am început şcoala dorindu-mi să înţeleg cu ajutorul coachingului, DE CE, CUM, CÂND, ÎN CE FEL am ajuns în acel moment al vieţii mele, dar mai ales CUM pot îmbunătăţii lucrurile.

Şi am intrat într-o lume fascinantă, “magică” ,pentru că DA, COACHINGUL ESTE “MAGIE” prin ceea ce poate face pentru noi şi vieţile noastre.

Am avut extrem de multe conştientizări, M-AM TREZIT LA PROPRIU.

Pentru că DA, ASTA FACE COCHINGUL.

NE TREZEŞTE LA PROPRIU.

Ne ia vălul de pe faţă şi ne trezeşte din somnul în care am trăit neştiutori atâţia zeci de ani, arătându-ne UNDE sunt zonele de care trebuie să ne ocupăm, dacă dorim să îmbunătăţim lucrurile, dacă ne-am săturat de rolul de victime, de a ne plânge şi spera, fără a face nimic concret.

Toţi avem situaţii pe care ne dorim să le putem schimba sau îmbunătăţi.

Toţi avem provocări cu care ne confruntăm şi obiective-dorinţe de îndeplinit.

Soluţiile SUNT ÎN NOI, nu trebuie să rămânem captivi în situaţii, în probleme, în durere.

Prin coaching, fiecare dintre noi îşi poate schimba viaţa în bine, poate găsi soluţii şi resurse acolo unde nici nu gândeşte sau crede.

Coachingul este despre CE NU ŞTII CĂ NU ŞTII…

Este despre accesarea unui potenţial interior de care nu suntem conştienţi că îl avem, despre noi perspective, despre privirea situaţiei care ne preocupă din alte unghiuri, total diferite.

Coachingul este ca şlefuirea unui diamant.

Cu cât şlefuim fiecare faţetă a caracterului nostru, cu atât vom străluci, vom fi mai clari, mai frumoşi şi mai valoroşi, dar cel mai important, mai împliniţi.

“Dacă nu schimbăm direcţia, probabil că vom sfârşi în punctul către care ne îndreptăm”. Sir John Whitmore

Ţie îţi place direcţia către care te îndrepţi? Cu ce probleme te confrunţi?

“Să iei o decizie este doar un început.Când cineva ia o decizie, de fapt se aruncă într-un curent puternic, care îl va duce în locuri la care nici nu a visat, atunci când a luat decizia”. Paul Coelho, Alchimistul

“Să începi înseamnă să te opreşti din vorbit şi să te apuci să faci”. W.Disney

Cu ce ai dori să începi? Care este primul pas?

Aştept cu nerăbdare răspunsurile voastre.

PRECIZARE IMPORTANTĂ: Dacă doreşti să beneficiezi de unul din cele 5 pachete de coaching GRATUITE, ar fi bine să te grăbeşti să faci rezervarea.

Primul sosit, primul servit.

Datele şi orele de desfăşurare, le vom stabili ulterior, de comun acord.

Cu drag,

Bianca Pescaru master coach